Symbolix Portfolio

Het begin

ITB

Het begon allemaal met kritiek van Roland Witvoet, op een website van het bedrijf waar een familielid werkzaam is. Die werkte slecht, plaatjes zagen er niet uit en de blauwe wolken-achtergrond met roterende rode tekst 'welkom' konden echt niet voor een professioneel bedrijf. 2 weken nadat daarover een opmerking was gemaakt, kreeg Roland Witvoet te horen dat hij de website dan maar moest verbeteren. En zo geschiedde.
Deze verbeterde site heeft van 1998 tot en met 2005 online gestaan.
ITB
Visit www.itb.nl
Aeffort

Aeffort

Aeffort is het tweede bedrijf waar Symbolix een website voor ontwikkelde. Zij hadden bij ITB navraag gedaan wie hun website gemaakt had en kwamen zo bij Symbolix terecht. Aeffort laat nog steeds hun website door Symbolix onderhouden.
Verenigingssites
Demos Design 2

Demos

In zijn studententijd was Roland Witvoet lid van Demos. Voor deze Eindhovense studentenvereniging heeft hij ik jarenlang de website ontwikkeld. Maar liefst 3 ontwerpen van hebben jarenlang dienst gedaan als website. Ook zijn veel interactieve onderdelen ontwikkeld, van banner-wisselaars, e-mailreminders voor vergaderingen en e-mail-formuliertjes, tot compleet databasegestuurde pagina's en de structuur van de vereniging dynamisch in een database waarmee mailinglists, smoelenboeken en verjaardagskalenders worden gegenereerd.
Demos Design 3

Goudhoek

De website van Tennisvereniging De Goudhoek was de tweede website voor een vereniging. Deze website wordt onderhouden door een bestuurslid, zonder dat daarvoor uitgebreide kennis van internet-technieken nodig is.
De goudhoek
De eerste jaren
In 2001 is Symbolix officieel van de grond gekomen en zijn er een hoop projecten gedaan voor het MKB. Hier een greep uit de meer interessante:
Stichting kindercentra Deurne
www.kindercentradeurne.nl
WIB
 
Brofa
www.brofa.nl
Cisco vloeren
www.ciscovloeren.nl
De Beken
www.debeken.nl
Helenawerf
www.helenawerf.nl
Fit&Fun
www.fitandfun.nl
Leemac
www.leenders-parts.nl
Leenen
www.leenen.nl
Lindamode
www.lindamode.nl
LTT
www.ltt-nl.com
Marcogas
www.marcogas.nl
Mikras
 
Projecttapijt
 
De Twee Boeren
www.detweeboeren.nl
Van De Laar
www.vandelaarautos.nl
Rozemarijn en Thijm
www.rentgezondheid.nl
Webgoeroe.net
Webgoeroe.net Samen met Eric van Beurden en Harm van Melis is twee jaar lang de website webgoeroe.net gevoerd. Dit was een verzamelplaats voor internetprofessionals in Nederland. Er werd met de hulp van een vijftiental vrijwilligers, dagelijks nieuws geplaatst en op de fora werd expertise uitgewisseld. De bezoekersaantallen kwamen echter maar moeilijk van de grond en na 2 jaar zijn de partners uit het project gestapt en is de site opgeheven.